Sponsorer

Kalkforum takker nedennevnte firmaer for bidrag til seminaret. Kalkforum kjenner disse firmaene og har et meget godt inntrykk av deres tidligere arbeider. Kalkforum kan imidlertid ikke garantere for fremtidige arbeider eller avtaler.


JPL AS 
Vi utfører alt av innendørs/utendørs malerarbeider.
Vi utfører alt innen rehabilitering og skift av tak
Vi utfører alt av innendørs/utendørs malerarbeider.
www.jpl.no


STS AS
STS AS er hovedforhandler av Keim produkter i Norge og leverer en rekke mineralske produkter med den høyeste kvalitet. Keim produktene omfatter rene mineralske Silikatmalinger og kalkmalinger for innvendig og utvendig bruk. Du finner selvfølgelig også NHL Kalk-puss i vårt sortiment.
I løpet av de over 40 årene siden oppstart av STS AS, har vi utviklet en komplett produktserie for fjerning av alle typer maling på forskjellige underlag . Disse produktene går i dag inn som en viktig del av det som etter hvert er blitt komplette og anerkjente behandlingssystemer for både mur- og treflater der det er behov for å få en ny start på tidligere malte flater.
www.sts-surface.no


Målarkalk AB
Målarkalk AB drivs idag som ett rent familjeföretag av delägarna Oscar, Pamela, Birgitta och Ulf Nymberg. Genom åren har verksamheten utvecklats från att endast tillverka slagen kalk till att även bränna, släcka och lagra våtsläckt kalk, tillverka pigmenterade produkter, såväl kalkfärg som kalkbaserade mur- och putsbruk. Idag är vi Sveriges största leverantör av traditionellt vedbränd svensk kalk som vi sedan förädlar till olika kalkfärger samt hydrauliska och lufthärdande kalkprodukter. Dessutom är vi i dag en av Sveriges största importörer av naturligt hydraulisk kalk med ett stort sortiment av olika hydrauliska kalkprodukter.
www.malarkalk.se


KEIM Scandinavia
Kalkbasert system for inne og utendørs bruk. Keim har et omfattende utvalg av mineralske løsninger for konservering og restaurering. Vi kan tilby et allsidig sortiment med våre kalkprodukter ROMANIT® og ATHENIT®. Vi gir gjerne råd vedrørende behandling for å oppnå ønsket uttrykk. Takket være den gode dekkevnen holder det som regel med to strøk.
www.keim.dk


Stucco Maestro
Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom restaurering och konservering av kulturminnen och andra föremål i sten, puts, stuckatur samt bemålade ytor. Från gammaldags mur- och putstekniker till konservering, modellering och formgjutning i gips, lera, betong och kalk. Vi utför även tekniska undersökningar, skriver program och rapporter.
www.stucco.se


Seir
SEIR-materialeanalyse blev etableret i marts 1999 og har specialiseret sig i mineralske byggematerialer som puds, mørtel, beton og natursten - og især analyse og identifikation af ældre byggematerialer. Firmaets målgruppe er: Arkitekter, rådgivende ingeniører, entreprenører, murerfirmaer, boligselskaber, private boligejere, offentlige institutioner, materialeproducenter og andre laboratorier.
www.seir-analyse.dk